Consumabile‎ > ‎Produse‎ > ‎

Filtre de apa - BRITA

Brita ® Water Technology

Un singur concept – mai multe solutii

    Experimenteaza bauturile calde preparate cu apa filtrata Brita. Cu ajutorul unui cartus filtrant Brita puteti oferi cel mai bun produs finit catre clientii,partenerii si colaboratorii dumneavoastra in ceea ce priveste calitatea apei.
Apa, desi potabila, poate contine substante care ii afecteaza gustul si mirosul. Printre aceste substante putem identifica cu usurinta clorul, impuritatile organice si unele pesticide. Filtrele de apa Brita reduc aceste substante cat si metalele grele prezente in apa, cum ar fii plumbul si cuprul.

    Cartusele filtrante BRITA Purity C au fost special create si dezvoltate pentru a putea fii utilizate pentru aparate profesionale de cafea, automatele de vending, cuptoarele de patiserie si panificatie, masini de gheata, masini de spalat vesela si dozatoare de apa.
In ceea ce priveste protectia utilajelor dumneavoastra – in functie de variatiile regionale din Romania, apa poate contine un nivel ridicat al duritatii carbonice. Rezultatele sunt previzibile: depuneri de calcar pe partile importante ale utilajelor achizitionate, costuri ridicate de service si intretinere ,clienti dezamagiti ce in final se pot traduce in pierderea vanzarilor.

    Avantajele dumneavoastra cu Brita Purity C
● Previne formarea si depunerile de calcar.
● Costurile de service si mentenanta se reduc considerabil.
● Capul filtrului se potriveste la toate marimile de cartuse filtrante.
● Utilizare extrem de simpla.
● Sistem inovativ de inchidere si blocare.
● Supapa de clatire si aerisire.
● IntelliBypass precis, indiferent presiunea apei sau debit.
● Apa tratata in proportie de 100%.
● Reduce gusturile si mirosurile nedorite din apa.